Afgift kultveilte

08-12-2020

Zink har over 200 funktioner i vores krop. En af af de ting Zink er vigtig for er vores immunssytem. Men vidste du også at Zink hjælper kroppen med at afgifte f.eks kulveilte. Det er relevant viden for de der bærer maske foran deres mund og derved har sværere ved at udskille kultveilte.  

Nogle symptomer ved Zink mangel kan være dårlig smags og lugtesans og svækket immunforsvar og modtagelighed for infektioner. 

Men hvad er det nu lige for nolge ting der findes Zink i?

Hvedekim, birkefrø, sesamfrø, kakaopulver, hørfrø, hvedeklid, græskarkerner, svinelever, cashewnød, pecannød, tørret daddeler, solsikkekerner, sojamel, oksekød, hummer, ost, pinjefrø for at nævne nolge. 

Jeg er ikke selv for god til at for spist så mange nødder og kerner som det kræver, men en finte kan være at lave is af nødder på en ismaskine. Hvis du lige som jeg ikke mestre at spise nødder og kerner dagen lang. 

Og ellers kan man selvfølgelig også tage et optageligt zink til skud, vi har nogle rigtig gode danske mærker herhjemme, hvis man vil støtte lokalt. 

Lidt december tanker om zink herfra. Rigtig god dag. 

KILDE: Naturens Vitaminer og Mineraler udarbejdet af Lisbeth Hagerup, Økonoma.

29-01-2018

Så er vi ved at være på plads i vores nye lokaler i Hjerting. 2. januar startede Mette her med ansigtsbehandlinger, farvning af vipper og bryn, make up og hårfjerning med voks, så nu er vi fuldtallige. 

Vi er blevet taget rigtig godt imod og det er blevet nemt for mange lige at smutte forbi og hente et gavekort, ynglings dagcreme eller makeup. Vi renoverer stadig lidt på huset, men det er ikke noget der påvirker arbejdsgangen. 

Som noget nyt har vi fast 10% på alt vores makeup. Og hver gang du besøger klinikken har du mulighed for at deltage i en månedlig konkurrence om at vinde et gavekort på 300,-. 

Det er også blevet muligt selv at booke et kursus i healing eller englekort ved Berit i vores onlinebooking system eller et booke et privat makeup event ved os begge. 

Det var lige hvad jeg havde på hjeret i denne omgang. Det er jo snart valentines dag og der har vi selvfølgelig lavet et lækkert partilbud på en af vores bestsellers kombibehandlinger, den kan du se på vores facebook side: https://www.facebook.com/kropogansigt/

 

04-10-2017

Så fik jeg taget hul på første arbejdsdag i de nye klinik lokaler. Det var en hel fantastik modtagelse klinikken fik af de første besøgende.

Den første kom med den største æske chokolade, jeg nogensinde har set og der var ikke et øje tørt. Så nu bliver kunsten bare at jeg kan lade være med at spise den inden Mette, når at se den.

Jeg glæder mig allerede til i morgen, stemningen er god i klinikken og det er rigtig hyggeligt at havde arbejdsgang her.

Så nu skal budskabet bare spredes så klienterne kan komme og få hjælp eller bare blive forkælet her!

10-09-2017

Vi regnede først med at kunne rykke ind i de nye lokaler på Sdr. Tobølvej 10 til januar, men nu er vi allerde klar til at byde dig velkommen i vores nye afdeling i Hjerting til oktober. 

Så nu skal der flyttes inventar og gøres hyggeligt så vi kan være klar til at åbne døren i efteråret. 

Mette vil stadig være i afdelingen i Henne og du kan book tid ved hende på www.ravmadshus.dk

Antia og Bjarne bliver selvfølgelig i Henne og det betyde at vi kan tilbyde dig den service at du kan bestille hudpleje og makeup ved at sende en sms til Mette på 28260894 og hente det i Rav Mads Hus. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på Sønder Tobølvej 10 i Hjerting.

Berit