29-01-2018

Fuldtallige!

Så er vi ved at være på plads i vores nye lokaler i Hjerting. 2. januar startede Mette her med ansigtsbehandlinger, farvning af vipper og bryn, make up og hårfjerning med voks, så nu er vi fuldtallige. 

Vi er blevet taget rigtig godt imod og det er blevet nemt for mange lige at smutte forbi og hente et gavekort, ynglings dagcreme eller makeup. Vi renoverer stadig lidt på huset, men det er ikke noget der påvirker arbejdsgangen. 

Som noget nyt har vi fast 10% på alt vores makeup. Og hver gang du besøger klinikken har du mulighed for at deltage i en månedlig konkurrence om at vinde et gavekort på 300,-. 

Det er også blevet muligt selv at booke et kursus i healing eller englekort ved Berit i vores onlinebooking system eller et booke et privat makeup event ved os begge. 

Det var lige hvad jeg havde på hjeret i denne omgang. Det er jo snart valentines dag og der har vi selvfølgelig lavet et lækkert partilbud på en af vores bestsellers kombibehandlinger, den kan du se på vores facebook side: https://www.facebook.com/kropogansigt/