Og hvem er vi så...

Vi er søstre, lillesøster Mette og storesøster Berit. Siden 2008 har vi haft klinik i Henne med kosmetolog, konservative og alternative behandlinger. 

Det har vi været rigtig glade for, men nu er vores familer rykket op og flyttet til de skønne omgivelser i Hjerting, for at vi kan tilbyde vores børn en opvækst med pasningstilbud, skole, fritidsinteresser og venner tæt på i gå og cykel afstand. 

Derfor åbnede vi i efteråret 2017 i nye lokaler og kan nu byde velkommen i vores nye klinik på Sønder Tobølvej 10 i Hjerting. 

At det lige netop er her, vi har valgt at havde klinik er ikke en tilfældighed - her har nemlig været klinik i mange år ved akkupunktør Else Jensen, og vi glæder os til at videreføre den positive ånd og sjæl, der er lagt i klinikken. 

Berit er uddanet massør, kraniosakralterapeut, healer, kosmetolog og underviser. 

Mette er uddannet kosmetolog med special i ansigtsbehandling og voks. 

Vi deltager årligt i uddannelser og kurser, vi er forpligtet til at dygtig gøre os i forhold til vores godkendelser, og foruden de ting vi selv ønsker at blive dygtigere til. 

Lige sådan afholder vi også årligt uddannelser og kurser for andre kollegaer, der ønsker at dygtig gøre sig og andre der ønsker at lære det vi kan. For mere information kan du sende en sms til Berit på 23436573 om hvad du er interesseret i at høre mere om eller kigge i vores kalender i menulinjen.