Handelsbetingelser


General information

Hjemmesiden www.kropogansigt.dk drives af firmaet:
Krop og Ansigt
Søndre Tobølvej 10, Hjerting
6710 Esbjerg V.

CVR: 35251138
Mail: Kropogansigt@gmail.com
Mobil: 28260894

 

Afbudsregler

Afbud skal ske inden 24 timer før booking.

Afbud senere end 24 timer før, koster 50% af bookingen – gælder dog ikke ved holdbooking.

Afbud senere end 6 timer før eller ved udeblivelse, medfører en opkrævning på 100% af bookingen.

Ferie/Lukket

Der ydes ikke kompensation ved lukkedage eller ferielukket

Betaling

Betalingen trækkes straks efter købet ved bookinger og køb af klippekort eller gavekort. Din booking bekræftes med det samme, klippekort oprettes med det samme og kan benyttes samme dag, gavekort tilsendes til den oplyste mail med det samme til selvprint. Ved køb af fysiskevarer trækkes beløbet først ved afsendelse.

Vi har behandlingsydelser med og uden moms - det vil fremgå til sidst ved betalingen.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og produkterne i webshoppen er inkl. Moms.
Ved køb i webshoppen modtages kontant eller via MobilPay ved afhentning af varer i klinikken.
Ved forsendelse af varer købt i webshoppen kan der betales via faktura, bankoverførsel eller MobilPay.
Vi accepterer følgende kort typer: Dankort/VISA-Dankort ved online betaling via bookingsystemet.
I klinikken kan der også betales kontant eller med MobilePay efter endt behandling.
Krop og Ansigt bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
Se fortrydelsesret / Refundering

Levering

Klippekort oprettes med det samme og kan bruges samme dag såfremt, der er indgået en tidsbestilling, gavekort modtages med det samme på den oplyste mail til selvprint. Behandlinger og kurser oprettes i forbindelse med en forudbestemt indgået tidsbestilling.

Der tages forbehold for forsinkelser i forbindelse med højtider og ferier.

Hvis man sletter sin booking online inden 24 timer før, refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort – herunder også klippekort.

Der er ikke fortrydelsesret på køb af klippekort og gavekort.

Evt. resterende klip på udløbne klippekort eller ved ophør i klinikken / centret, refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på kropogansigt.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Klippekort

Gyldighed

Klippekort er gyldigt i 3 år fra udstedes datoen.
Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud.

Klippekort er personlige og kan ikke deles med andre. Kortet kan heller ikke overdrages til andre. Det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdatoen på kortet.

Levering

Klippekortet købes online og knyttes til din bookingprofil straks efter købet. Herefter foretager man sin booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet.

Gavekort

Gavekort købes i gavekortshoppen.

Købet kan fortrydes indtil 14 dage efter købet ved henvendelse til Krop og Ansigt, med mindres gavekortet er taget i brug.
Gavekort kan ikke veksles eller ombyttes til kontanter. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen.

Gavekortet kan printes lige efter gennemført betaling og fremsendes ligeledes på e-mail. Der modtages også en bekræftelse på købet på mail.

Tilmelding af kurser og uddannelser – Fortrydelsesret

Tilmelding af kurser og uddannelser er bindende. Ved påbegyndelsen mister du derfor fortrydelsesretten og skal betale det fulde beløb.

Fortrydelsesretten gælder ikke for levering af denne ydelse, da det er en tjenesteydelse vedrørende et fritidstilbud med angivelse af en bestemt periode, jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2 nr. 12.

Der tages forbehold for ændringer i datoer indenfor uddannelsens eller kursets periode, samt forbehold for aflysning af uddannelser/kurser grundet utilstrækkelig tilmeldinger. Hvis dit hold ikke bliver oprettet, vil du blive tilbudt en ny opstartsdato eller det fulde beløb returneret.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med klinikken, er der brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og til at registrere din bestilling af behandling.

Personoplysningerne registreres hos Krop og Ansigts system.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejeren af Krop og Ansigt har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Som registreret hos Klinik for Krop og Ansigt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Krop og Ansigt via e-mail kropogansigt@gmail.com

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kropogansigt@gmail.com

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Krop og Ansigt forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer. Krop og Ansigt tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og udsolgte varer, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.