Vipper og bryn

Trænger du til at blive frisket op, er farvning af bryn og vipper en hurtig og enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere udseende, som du har glæde af i flere uger.

Farvning af vipper giver en visuel fornemmelse af tættere og længere vipper. Det er en enkel og smertefri behandling, hvor du ligger med lukkede øjne, mens farven påføres med en lille pensel.

Farvning af vipper er ideelt, hvis du har meget lyse øjenvipper og gerne vil fremhæve dem på en naturlig måde. Farverne fås i forskellige nuancer, så du er sikret et så naturligt resultat som muligt. Op til en ferie er farvning af vipper et hit, så du slipper for at tænke på mascara der løber.

Få smukke og velformede øjenbryn. Øjenbryn er med til at give os udtryk. Nogen har små fine øjenbryn mens andre får lidt bredere og længere øjenbryn. Her hos Krop og Ansigt kan du få flotte naturlige bryn med lige den form som passer til din ansigtsform.

Ved at farve dine vipper og bryn, slip du for at bruge tid på at tegne dem op og tager mascara på. Det ser flot ud når vipperne bliver farvet, det indrammer øjet og giver et mere intenst udseende. 

Vi starter behandlingen med at farve brynene, her kan vælges mange forskellige nuancer bla. lysbrun, brun og sort. Herefter retter vi øjenbrynene til og fjerner de hår, som ikke følger øjenbrynets naturlige form. Vi retter bryn med voks, fordi det giver det flotteste resultat og alle de små fimmer hår kommer væk. Når brynet bliver løftet, giver det automatisk også et løft til øjet. Flotte bryn giver mere personlighed og kant til dit ansigt. 

Book din tid allerede nu - klik her