Voksbehandling

Vi tilbyder professionel voksbehandling til kvinder og mænd. Hårfjerning med voks er en metode, hvor man fjerner uønsket hårvækst i ansigtet, på ryg, ben og andre steder på kroppen.

En voksbehandling er meget hurtig og effektiv. Hårene fjernes med rod, hvilket gør, at der går længere tid inden de nye hår igen kommer frem. Hårene vil være blødere og finere, når de vokser frem igen. Hvis du har tendens til indgroede hår, tilbyder vi en speciel creme, som hjælper. Dette er en nem og økonomisk måde at blive hårfri i længere tid af gangen.

En voksbehandling reducerer gendannelsen af nye hår
Hårene fjernes ikke permanent, men vil vokse ud igen efter et stykke tid. Men i modsætning til barbering, vil de udvoksede hår ikke danne stubbe, fordi de er blevet fjernet ved roden. Resultatet vil derfor være fine, korte og bløde hår, når hårene vokser ud igen. Ved hårfjerning med voks, minimere du risikoen for røde knopper og indgroede hår.
Får du regelmæssigt fjernet fremvæksten af disse nye hår, vil gendannelsen af nye hår blive yderligere reduceret, og der vil være længere intervaller imellem voksbehandlingerne.

Hvor længe holder en voksbehandling?

Voksbehandling holder cirka fire til seks uger. Det anbefales, at du dagen før behandlingen bruger peeling for at fjerne de døde hudceller, og ikke bruger bodylotion den dag, du får behandling.

Info og vejledning om voksbehandling

Vi har her samlet lidt forskelligt information omkring før, mellem og efter voksbehandlinger.