Mennesker er en aldeles kompleks organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, opstår der ubalancer. Resultatet vil oftest vise sig i form af sygdom, smerter, træthed og utilpashed. En ubalance, der ikke behandles, vil påvirke energier i andre dele af kroppen, og dermed vil ubalancen forplante sig.
Uanset om det drejer sig om almindelige problemer såsom nakke-, skulder-, ryg problemer, spændingshovedpine m.m., spiller massage en stor rolle. Med regelmæssig massage øges ens krops fysik. Man får et bedre helbred og forebygger ligeledes skader på kroppen.
Forkæl dig selv med en dybdegående massage. 
Muskler, led og bindevæv bliver arbejdet godt igennem og løsnet. Man ved at massage har en god effekt på kroppen og er godt at give sig selv kontinuerligt. 

 

Graviditetsmassage

Graviditet kan være særdeles belastende for kroppen. Øget vægt og ændringer i kropsholdning belaster muskulaturen og dermed kroppen som et hele. Det er derfor ikke unormalt at gå rundt med trætte eller tunge ben. Ligeledes kan man også risikere at skulle døje med væskeophobning, spændingshovedpiner eller smerter i lænd og iskias.

Disse gener kan afhjælpes af gravidmassage, da massagen øger blodgennemstrømningen og hjælper med at afslappe muskler i bl.a. ben, bækken, skuldre og nakke. En gravidmassage kan dermed være en vej til at lindre både smerte og stress.

Så er du gravid og trænger til at give kroppen en velfortjent pause?
Fortvivl ej, vi har puden, der giver plads til maven.

Firma Massage

Vi tilbyder firma massage her i klinikken, medarbejderen kan bestille tid ifølge aftale med firmaet og regningen kan sendes direkte til virksomheden.

Vil du som virksomhedsleder være med til at forebygge skader, hindre sygdom og forbedre arbejdsmiljøet for dine ansatte, så tilbyder Krop og Ansigt en fordelagtig firmaordning med massage til dine ansatte.

Firmamassage lønner sig
Massage er et værdifuldt bidrag til en øgning af medarbejdertrivslen og den almindelige arbejdsglæde, både inden for arbejdsområder, hvor der er en del ensidigt og gentagende arbejde, men også arbejdsområder med større fysisk belastning af kroppen samt mere stillesiddende kontorarbejde/sekretærfunktioner.

Vores tilbud om massage bruges allerede i flere virksomheder som en del af personaleplejen, og er med til at skabe trivsel og personligt velvære for virksomhedens medarbejdere. En sidegevinst er, at småskavanker kan tages i opløbet, og sygemeldinger kan helt eller delvist undgås via Krop og Ansigts forebyggende initiativer.

OSB: Virksomheden får fuldt fradrag for udgifter til massage. Medarbejderne beskattes ikke af arbejdergiverbetalte sundhedsudgifter.

Sådan hjælper massage

  • Afhjælper spændingshovedpine og muskelsmerter
  • Bidrager til fysisk og psykisk velvære
  • Giver ekstra energi
  • Løsner op for skuldre, ryg og nakke
  • Forebygger sygefravær
  • Medvirker til at behandle stress

Tilskud til behandling

En sundhedsforsikring eller ulykkeforsikring kan dække helt eller delvis behandling.
MEN spørg inden du bestiller tid om det er tilfældet for dig. Hvis vi skal videresende regningen for behandling så skal vi bruge et bevillingsbrev.
Den vil vi gerne have på mail: kropogansigt@gmail.com så vi har alle de praktiske oplysninger som forsikringsselvskabet skal bruge. 

Berit er RAB-godkendt og har registeringsnr 3586. 

Du kan booke din tid ved at klik her