Hvad er zoneterapi?
Zoneterapi er en blid behandlingsform, som anvender blide tryk under fødderne til at hjælpe kroppen til selvhjælp. Ved zoneterapi arbejdes der med udgangspunkt i, at hele kroppen er inddelt i forskellige områder, som er afspejlet i delområder af kroppen. Nede under fødderne findes forskellige zoner, som tilsammen har forbindelse til alle kroppens områder. Det vil sige, at alle zonerne der er afspejlet i fødderne, fungerer som et kort over hele kroppens områder. Gennem tryk på punkter under fødderne, som er forbundet til resten af kroppen, kan forskellige problematikker afhjælpes ved at aktivere kroppens selvhelbredende kræfter. Når der opstår gener i kroppen, kan der være brug for, at hjælpe den på vej i sin egen helbredelse. Ved zoneterapi gives der blide tryk under foden, og forskellige zoner på kroppen bliver derved stimuleret til at genoprette deres naturlige balance.

Zoneterapi behandling kan afhjælpe en lang række problemer ved at løsne op for positiv energi og aktivere kroppens egne helbredende energier og kræfter. Zoneterapi er derfor en alternativ, men anerkendt behandlingsform, som flere og flere benytter sig af.

Zoneterapi kan afhjælpe gener og problemer hos både børn og voksne.

Zoneterapi hjælper kroppen til selvhjælp
Zoneterapi er en mild behandlingsform, som har en positiv indvirkning på kroppen, den har ingen deciderede negative bivirkninger. Du kan trygt blive behandlet med zoneterapi og få afhjulpet smerter, stress og opnå generelt velvære.

Har zoneterapi bivirkninger?!
Det er forskelligt, hvordan kroppen reagerer på zoneterapi. Ofte bliver du afslappet og træt under og efter selve behandlingen, men du vil ikke opleve nogle deciderede bivirkninger. Efter behandling kan ens urin og afføring samt hyppigheden af toiletbesøg ændre sig i en kort periode.
Har også erfaring med, at symptomerne, der modtages behandling for, kan forværres en smule efter behandling hos nogle, hvilket er et tegn på, at kroppen er i gang med helbredelsesprocessen.
Der er derfor ingen større bivirkninger ved behandling med zoneterapi og hvis der skulle opstå noget uventet, kan du altid sende en sms på mobil nr. 28 68 98 36 så vender jeg tilbage så snart det er muligt.
Skulle du have andre spørgsmål ang. Zoneterapien er du altid velkommen til at skrive til os via vores Facebook side ”Krop og Ansigt” eller sende en sms.

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?
Jeg har erfaringer med, at zoneterapi kan afhjælpe mange forskellige problematikker og skabe generelt velvære hos både babyer, børn og voksne.
Zoneterapi kan være en effektiv behandling til at afhjælpe gener ved en lang række udfordringer i kroppen. Terapien kan hjælpe både børn og voksne, og jeg har god erfaring med, at zoneterapi ikke kun kan gavne fysisk, men også give en positiv mental udvikling.

Zoneterapi kan blandt andet give en positiv effekt ved: 

 • Stress
 • Migræne og hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Forkølelse
 • Søvnproblemer
 • Mellemørebetændelse
 • Kolik
 • Astma
 • Menstruationsforstyrrelser
 • Igangsættelse af fødsel
 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Søvnproblemer
 • Mavekneb

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra lægen for at få zoneterapi.

Tilskud og zoneterapeutisk behandling

Sygesikring Danmark yder tilskud til zoneterapeutiske behandlinger.
For at få tilskud er det en betingelse at:

 1. at behandlingen er udført i Danmarkat zoneterapi sker efter en lægeligt stillet diagnose

 2. at behandlingen er udført af en behandler, der er Registreret Alternativ Behandler (RAB) med bestået eksamen som zoneterapeut
 3. at oplysningerne indberettes elektronisk fra zoneterapeuten til "danmark" efter fastlagt specifikation.

Der er kun tilskud til zoneterapi på fødder, og der kan kun gives tilskud til én 1. konsultation i behandlingsforløbet for samme sygdomsaktivitet

De fleste private sundhedsforsikringer yder tilskud til zoneterapeutisk behandling. Spørg din sundhedsforsikring eller din arbejdsgiver, om der er tegnet sundhedsforsikring i din virksomhed.

Det kan du se mere om på www.sygeforsikringen.dk & www.fdz.dk

​Efter behandlingerne betales via MobilePay eller kontant. Firmaer kan få tilsendt en faktura. Husk at melde afbud, senest dagen før, hvis du bliver forhindret.