Zoneterapi i 6862 Tistrup

Hejsa... 

Jeg hedder Heidi Nørby -jeg er zoneterapeut og reiki master teacher i healing. 

Jeg er blev færdig uddanet zoneterapeut juni 2022 og har under hele min uddannelse har forskellige klienter, både baby, børn og voksne samt ældre. Her er plads til alle. 

Klinik rum på Thorsvej 8, 6862 Tistrup hvor jeg har været siden april 2022.
Booking kan ske her igennem Krop og Ansigt. 

Kroppen hænger sammen på finurligvis både på kryds og på tværs, og fordi man har ondt et sted, så kan det godt have med noget helt andet at gøre, og det vil vi snakke mere om under behandlingen. Netop fordi jeg kigger på dine fødder og hvad dine fødder kan fortælle mig om dig - og udfra det finder vi sammen ind til kernen hvor det evt. problem er og hvor det kommer fra. Jeg kigger på dig som det hele menneske du er og de følelser som du går rundt med kan ofte ses i fødderne også. Jeg ser dig som den du der og har mit fokus 100% på dig under behandlingen. Jeg har tavshedspligt og derfor kommer det vi snakker om under behandlingen ikke videre. Zoneterapi er en blid behandlingsform med faste blide tryk under fødderne, det er ikke noget der gør ondt eller kilder - alle kan være med både store som små. 

Dertil ikke at sige man skal fejle noget for at få zoneterapi, for sådan er det ikke. Zoneterapi er lige så meget med til at forebygge som det er til at afhjælpe. 

Zoneterapi er ikke et kvik fix, men akutte symptomer kan afhjælpes hurtigere end det dybtliggende. Herunder kan du læse lidt mere om hvad zoneterapi er og hvad det kan afhjælpe med. Men skulle du have andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakt mig, så tager vi en snak om det og finder den løsning der passer bedst til dig. 

Jeg håber at hører fra dig og vil glæde mig til at se dig i klinikken. 

Rigtig god dag

Heidi Nørby
Zoneterapeut

Hvad er zoneterapi?
Zoneterapi er en blid behandlingsform, som anvender blide tryk under fødderne til at hjælpe kroppen til selvhjælp. Ved zoneterapi arbejdes der som udgangspunkt i, at hele kroppen er inddelt i forskellige områder, som afspejler kroppen. Nede under fødderne findes forskellige zoner, som tilsammen har forbindelse til alle kroppens områder. Det vil sige, at alle zonerne der er afspejlet i fødderne, fungerer som et kort over hele kroppens områder.

Gennem tryk på punkter under fødderne, som er forbundet til resten af kroppen, kan forskellige problematikker afhjælpes ved at aktivere kroppens selvhelbredende kræfter. Når der opstår gener i kroppen, kan der være brug for, at hjælpe den på vej i sin egen helbredelse. Ved zoneterapi gives der blide tryk under foden, og forskellige zoner på kroppen bliver derved stimuleret til at genoprette deres naturlige balance.

Zoneterapi behandling kan afhjælpe en lang række problemer ved at løsne op for positiv energi og aktivere kroppens egne helbredende energier og kræfter. Zoneterapi er derfor en alternativ, men anerkendt behandlingsform, som flere og flere benytter sig af.

Zoneterapi kan afhjælpe gener og problemer hos både børn og voksne.

Zoneterapi hjælper kroppen til selvhjælp
Zoneterapi er en mild behandlingsform, som har en positiv indvirkning på kroppen, den har ingen deciderede negative bivirkninger. Du kan trygt blive behandlet med zoneterapi og få afhjulpet smerter, stress og opnå generelt velvære.

Har zoneterapi bivirkninger?!
Det er forskelligt, hvordan kroppen reagerer på zoneterapi. Ofte bliver du afslappet og træt under og efter selve behandlingen, men du vil ikke opleve nogle deciderede bivirkninger. Efter behandling kan ens urin og afføring samt hyppigheden af toiletbesøg ændre sig i en kort periode. Jeg har også erfaring med, at symptomerne, der modtages behandling for, kan forværres en smule efter behandling hos nogle, hvilket er et tegn på, at kroppen er i gang med helbredelsesprocessen.

Der er derfor ingen større bivirkninger ved behandling med zoneterapi og hvis der skulle opstå noget uventet, kan du altid sende en sms på mobil nr. 28 68 98 36 så vender jeg tilbage så snart det er muligt.
Skulle du have andre spørgsmål ang. Zoneterapien er du altid velkommen til at skrive til os via vores Facebook side ”Krop og Ansigt” eller sende en sms.

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?
Jeg har erfaringer med, at zoneterapi kan afhjælpe mange forskellige problematikker og skabe generelt velvære hos både babyer, børn og voksne.
Zoneterapi kan være en effektiv behandling til at afhjælpe gener ved en lang række udfordringer i kroppen. Terapien kan hjælpe både børn og voksne, og jeg har god erfaring med, at zoneterapi ikke kun kan gavne fysisk, men også give en positiv mental udvikling.

Zoneterapi kan blandt andet give en positiv effekt ved: 

 • Stress
 • Migræne og hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Forkølelse
 • Søvnproblemer
 • Mellemørebetændelse
 • Kolik
 • Astma
 • Menstruationsforstyrrelser
 • Igangsættelse af fødsel
 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Søvnproblemer
 • Mavekneb

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra lægen for at få zoneterapi.

Tilskud til zoneterapeutisk behandling

Sygesikring Danmark yder tilskud til zoneterapeutiske behandlinger.
For at få tilskud er det en betingelse at:

 1. at behandlingen er udført i Danmark - zoneterapi sker efter en lægeligt stillet diagnose (det kan fx være man tidligere har haft halsetændelse, problemer med lungerne osv. dette blot for at få tilskudet fra Sygesikring Danmark, intet krav for ellers velværs zoneterapi)

 2. at behandlingen er udført af en behandler, der er Registreret Alternativ Behandler (RAB) med bestået eksamen som zoneterapeut
 3. at oplysningerne indberettes elektronisk fra zoneterapeuten til "danmark" efter fastlagt specifikation.

Der er kun tilskud til zoneterapi på fødder, og der kan kun gives tilskud til én 1. konsultation i behandlingsforløbet for samme sygdomsaktivitet

De fleste private sundhedsforsikringer yder tilskud til zoneterapeutisk behandling. Spørg din sundhedsforsikring eller din arbejdsgiver, om der er tegnet sundhedsforsikring i din virksomhed.

Det kan du se mere om på www.sygeforsikringen.dk & www.fdz.dk & www.zct.dk

​Efter behandlingerne betales via MobilePay eller kontant. Firmaer kan få tilsendt en faktura. Husk at melde afbud, senest dagen før, hvis du bliver forhindret.