Tistrup Zoneterapi

Hejsa... Jeg hedder Heidi Nørby - jeg er zoneterapeut og reiki master teacher i healing. 

Jeg er blev færdig uddanet zoneterapeut juni 2022 og har under hele min uddannelse har forskellige klienter, både baby, børn og voksne samt ældre. Her er plads til alle. 

Klinik rum på Thorsvej 8, 6862 Tistrup hvor jeg har været siden april 2022.
Booking kan ske her igennem Krop og Ansigt. Du kan bestille tid ved at klik her.

Kroppen hænger sammen på finurligvis både på kryds og på tværs, og fordi man har ondt et sted, så kan det godt have med noget helt andet at gøre, og det vil vi snakke mere om under behandlingen. Netop fordi jeg kigger på dine fødder og hvad dine fødder kan fortælle mig om dig - og udfra det finder vi sammen ind til kernen hvor det evt. problem er og hvor det kommer fra. Jeg kigger på dig som det hele menneske du er og de følelser som du går rundt med kan ofte ses i fødderne også. Jeg ser dig som den du der og har mit fokus 100% på dig under behandlingen. Jeg har tavshedspligt og derfor kommer det vi snakker om under behandlingen ikke videre. Zoneterapi er en blid behandlingsform med faste blide tryk under fødderne, det er ikke noget der gør ondt eller kilder - alle kan være med både store som små. 

Dertil ikke at sige man skal fejle noget for at få zoneterapi, for sådan er det ikke. Zoneterapi er lige så meget med til at forebygge som det er til at afhjælpe. 

Zoneterapi er ikke et kvik fix, men akutte symptomer kan afhjælpes hurtigere end det dybtliggende. Herunder kan du læse lidt mere om hvad zoneterapi er og hvad det kan afhjælpe med. Men skulle du have andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakt mig, så tager vi en snak om det og finder den løsning der passer bedst til dig. 

Jeg håber at hører fra dig og vil glæde mig til at se dig i klinikken.

Rigtig god dag

Heidi Nørby
RAB Godkendt Zoneterapeut

Zoneterapi delen hos Krop og ansigt, har sin egen facebookside Tistrup - Krop og Ansigt du kan følge med ved at klik her og du kan booke din tid ved at klik her 

RAB Godkendt - Hvad er det?!

Jeg er RAB Godkendt og registeret hos brancheforeningen Dakobe. 

Hvad indebærer det at være RAB?

'RAB' er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler og en beskyttet titel, der signalerer kvalitet og sikkerhed overfor mine klienter, som søger en alternativ behandler inden for min behandlingsform. 

Med en RAB godkendelse viser jeg, at jeg lever op til en række krav til blandt andet min uddannelse, etik, foreningsmedlemskab og god klinisk praksis.

RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Det betyder, at jeg igennem min brancheforening DAKOBE - Danmarks Komplementære Behandlere har opnået godkendelse efter Sundhedsstyrelsens bestemmelser.

Jeg har en solid uddannelsesbaggrund indenfor zoneterapi, læst og bestået eksamen i Anatomi og fysiologi, samt Sygdomslære og lever op til regler om god klinik praksis.

At jeg er RAB godkendt er din garanti for, at du i mig har en behandler, der løbende skal vedligeholde sin uddannelse og viden ved at læse fagbøger, deltage i kurser, workshops og anden relevant efteruddannelse.

Hvorfor bruge en Registreret Alternativ Behandler?

  • Du kommer i gode hænder hos en person, hvis uddannelse er blevet lovmæssigt grundfæstet
  • Du sikrer dig derved den bedst mulige behandling indenfor min behandlingsform
  • Du sikrer dig, at din behandler arbejder professionelt ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis
  • En RAB-behandler har tavshedspligt med hensyn til oplysninger, om private forhold og andre fortrolige oplysninger, som de gennem deres faglige virksomhed får om deres klienter

 

Hvad betyder det for dig at jeg er RAB registeret?!

Det betyder for dig at du kan for tilskud fra Sygeforsikring Danmark. De fleste forsikringsselskaber tilbyder sundhedsforsikringer, som også dækker betaling af alternativ/komplementær behandling. Det er i dag ganske almindeligt at have en sundhedsforsikring, som kan hjælpe til hurtig og selvvalgt behandling efter behov.

De fleste forsikringer visiterer i dag til f.eks. akupunktur, massage  og zoneterapi på forskellige vilkår. Ens for alle er, at den ønskede behandler skal være Registreret Alternativ Behandler (RAB) behandler i en godkendt brancheforening, jf. gældende regler.

Spørg din sundhedsforsikring om dine muligheder for komplementær behandling.

En sundhedsforsikring eller ulykkeforsikring kan dække helt eller delvis behandlingen.
MEN spørg inden du bestiller tid om det er tilfældet for dig. Hvis vi skal videresende regningen for behandling, så skal vi bruge et bevillingsbrev som du får fra din sundhedsforsikring.
Den vil jeg gerne have tilsendt på mail: kropogansigt@gmail.com så har jeg alle de praktiske oplysninger som forsikringsselvskabet skal bruge.

Tilskud til zoneterapeutisk behandling

Sygesikring Danmark yder tilskud til zoneterapeutiske behandlinger.
For at få tilskud er det en betingelse at:

  1. at behandlingen er udført i Danmark - zoneterapi sker efter en lægeligt stillet diagnose (det kan fx være man tidligere har haft halsetændelse, problemer med lungerne, slidgigt, migræne, astma osv. dette blot for at få tilskudet fra Sygesikring Danmark, intet krav for ellers velværs zoneterapi)

  2. at behandlingen er udført af en behandler, der er Registreret Alternativ Behandler (RAB) med bestået eksamen som zoneterapeut
  3. at oplysningerne indberettes elektronisk fra zoneterapeuten til "danmark" efter fastlagt specifikation.

Der er kun tilskud til zoneterapi på fødder, og der kan kun gives tilskud til én 1. konsultation i behandlingsforløbet for samme sygdomsaktivitet

De fleste private sundhedsforsikringer yder tilskud til zoneterapeutisk behandling. Spørg din sundhedsforsikring eller din arbejdsgiver, om der er tegnet sundhedsforsikring i din virksomhed.

Det kan du se mere om på www.sygeforsikringen.dk 

​Efter behandlingerne betales via MobilePay eller kontant. Firmaer kan få tilsendt en faktura. Husk at melde afbud, senest dagen før, hvis du bliver forhindret.

Du kan booke din tid ved at klik her